We love trucks!

Onze familiale structuur zorgt voor korte lijntjes met vlotte communicatie, vertrouwen en een oplossingsgerichte mentaliteit. De familiale sfeer trekken we graag in het hele bedrijf door: onze medewerkers zijn rechtstreeks betrokken en vormen een directe schakel tussen Mytraco en onze klanten. Voor een optimale ontzorging, blijven we de Mytraco familie constant vormen! Wij geloven in de eeuwenoude uitspraak van Seneca: “Men is nooit te oud om te leren”.

Missie

Mytraco is ontstaan vanuit een uit de hand gelopen hobby van Yves. Hij is groot geworden tussen de vrachtwagens en het is nog altijd zijn passie om zelf dagelijks te rijden. Mytraco staat voor een optimale ontzorging voor elke klant. Het is steeds onze missie om een hoge toegevoegde waarde te bieden voor onze klanten dankzij passende en flexibele oplossingen geschikt voor het vraagstuk van de klant. Door onze kleinschaligheid kunnen we het overzicht bewaren en zo inspelen op elk vraagstuk.

Visie

Om de ideale transportpartner te blijven voor ondernemingen, is het uitgangspunt om ons familiebedrijf uit te bouwen tot een transportbedrijf dat nog generatieslang waardecreërend is door het wagenpark verder te blijven verduurzamen, onze medewerkers te blijven vormen en in te spelen op de vraag.

Duurzaamheid

Al onze vrachtwagens zijn ecologisch, zuinig en veilig. Zo bestaat ons wagenpark voornamelijk uit Euro 6 voertuigen. We hebben zelfs een wagen op LNG. Zo dragen wij ons steentje bij aan een groene en gezonde leefomgeving voor onszelf en komende generaties. Alle 14 wagens en 20 opleggers zijn goed uitgerust en worden optimaal onderhouden. Naast het milieu spenderen wij ook aandacht aan onze Mytraco familie: onze medewerkers krijgen een interne opleiding, werken altijd proper en volgens de regels en spreken Nederlands, Engels en Frans.
Wist u dat we bezig zijn met een GMP certificering, waarmee we binnenkort dierenvoeding kunnen gaan transporteren? We kijken hier alvast enorm naar uit.

Op Mytraco kunt u rekenen


"Voor ons is transport meer dan van A naar B rijden. Het gaat om het ontzorgen van onze klanten, zodat zij zich kunnen blijven focussen op hun core business, terwijl ze kunnen vertrouwen op Mytraco als logistieke partner"

"Voor ons is transport meer dan van A naar B rijden. Het gaat om het ontzorgen van onze klanten, zodat zij zich kunnen blijven focussen op hun core business, terwijl ze kunnen vertrouwen op Mytraco als logistieke partner"