Over ons

Een betrouwbare partner voor het vervoer van jouw goederen

De wisselwerking tussen flexibiliteit, punctualiteit en professionaliteit maakt van Mytraco een betrouwbare partner voor het vervoer van jouw goederen. Dankzij de familiale structuur van ons bedrijf zijn wij in staat om voor elk transport een snelle en correcte oplossing te vinden.

Constante vorming van al onze medewerkers

Onze medewerkers zijn direct betrokken bij ons bedrijf en zijn de directe schakel tussen ons en onze klanten. Wij zorgen daarom voor een professionele ondersteuning en constante vorming van al onze medewerkers.

Een gegarandeerde bedrijfszekerheid

Een directe lijn tussen onze chauffeurs en het thuisfront zorgt voor een directe opvolging en eventuele bijsturing van elke opdracht. Met nu al hoofdzakelijk euro 6 voertuigen proberen wij mee te zorgen voor gezondere leefomgeving voor onszelf en onze kinderen. Met een jong wagenpark en professioneel onderhoud zetten wij in op een belangrijke must in de logistiek: een gegarandeerde bedrijfszekerheid.

Intermodale tank en bulktransport

Wij zijn in staat van naast de gewone bulk en tanktransporten van A naar B ook een grote hap uit het intermodale tank en bulktransport voor onze rekening te nemen. 20’ 30’ en 40’ containers om te lossen onder druk alsook bag-in-box containers zijn ons niet vreemd.

Opleggers voor het uitvoeren van elke opdracht

Naast onze 10 recente trekkende voertuigen met 1200l compressoren, beschikken wij over een diverse vloot van opleggers voor het uitvoeren van elke opdracht. zoals 30’ kipchassis, 40’ kipchassis en 20’ 30 en 40’ vaste chassis. Onze belangrijkste klanten zijn grote spelers in het tank en bulktransport: Bertschi AG, Bruhn Spedition NV , Move intermodal, Interbulk, Broekema bulk…


Truckrace zolder 2016

Naar jaarlijkse gewoonte waren we ook nu weer van de partij op de truckrace op circuit Zolder